onsdag den 24. september 2014

Det nye Sofabord

 Nu er det længe siden jeg har blogget.. alt for længe siden! Ikke fordi jeg ikke har noget at blogge om, men mere forbi jeg ikke tager mig sammen og tid til det. Det er jo lidt lættere at smide et billede på instagram med nogle #hashtags og en lille tekst.

Men dette indlæg skal handle om mit sofabord, da jeg er helt væk i det. Jeg elsker møbler fra 50'erne! Det mørke teak og de flotte linjer og design.
Jeg har længe ønsket mig et teak sofabord, men de er lidt svære at finde på Færøerne. Det er ikke lige så mange loppemarkeder o.a. som i Danmark.

Men pludselig en dag kommer min kæreste hjem med et teak sofabord, da han ved jeg har en forkærlighed for dem.

Det havde stået på min svigerfars arbejdsplads i flere år. Det var bestidt og beskadiget og havde gamle taperester på, som man ikke bare kan vakse af.
det var alt for højt (da sofaborde og sofaer var højere i 50'erne end de er i dag) og havde en halv-tømme lignende opbevaring under.
Det skulle bare smides ud, hvis jeg ikke ville have det og jeg sagde "Nej tak".
Han havde så ikke smidt det ud, men havde taget det til min svigerfars garasje, hvor han havde fjernet "halvtønden", skåret af benene og malet de med teak-maling.
Da jeg så det igen blev jeg helt forelsket i det og super glad! Nu har det så fået plads i vores lejlighed, og jeg er glad for at endelig at have fået et teak sofabord, og for min kreative kæreste 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar